Skip to content

Tekenaar/Engineer

Capelle a/d IJsselM3E Consultants

Functieomschrijving

Werk jij het liefst in AutoCAD en ga je graag aan de slag met diverse projecten? Wil jij jezelf verder ontwikkelen en naast tekenen ook meedenken aan efficiënte oplossingen? Lees dan vooral verder! Bij M3E hebben we ruimte voor een nieuwe collega! We zoeken per direct een Tekenaar/Engineer!

Kantoor: Capelle aan den IJssel en/of Breda
Dienstverband: 32 á 40 uur 
Werk- en denkniveau: MBO4/HBO


Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het opstellen en uitwerken van tekenwerk betreffende verschillende specialisaties. En juist bij die verschillende specialisaties liggen de uitdagingen!

Je gaat onder andere aan de slag met het opstellen van tekeningen, schema’s en doorsnedes van installaties op het gebied van brandveiligheid, bouwfysica, energiezuinigheid en verduurzaming. Daarnaast ondersteun je met het maken van installatie ontwerpen, het analyseren van installaties, het toetsen van modellen aan de relevante normen en de richtlijnen & wet- en regelgeving toepassen. Ook ben je betrokken bij het opstellen van adviezen over verschillende scenario’s en de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten en heb je contact met verschillende externe partijen. 

 

Wij bieden je genoeg tijd, ruimte en resources om jezelf nog verder te kunnen ontwikkelen.

Wie zijn wij? M3E Technical Managers & Consultants
Wij zijn onderdeel van de M3E groep! M3E is een full service adviesbureau dat met een integrale en innovatieve aanpak een essentiële bijdrage levert aan de ontwikkeling van gezonde, duurzame en efficiënte gebouwen waarin mensen prettig en gezond kunnen werken. Daarbij richten wij ons vooral op de vakgebieden Energie & Duurzaamheid, Installatietechniek, Brandveiligheid, Bouwfysica en Akoestiek.

Vereisten

Wat breng jij mee?
Je werkt nauwkeurig en hebt de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als tekenaar & engineer. Daarnaast heb je:

  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
  • Goed technisch inzicht en cijfermatig ben je sterk;
  • Opleiding/affiniteit/achtergrond in Bouwkunde;
  • Ervaring met AutoCAD en revit (pré);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Klaar om bouwend Nederland duurzamer te maken?
Mooi, wij ook! Benieuwd of werken bij M3E bij jou past? Laat je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

of

Benieuwd met wat voor projecten jij mogelijk aan de slag gaat?